Zemanovci se vracejí do vítězného sídla

28/04/2013

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI změnila sídlo. Od května bude úřadovat v místě, kde sídlil prezidentský kandidát Miloš Zeman a jeho tým – v pražské Loretánské ulici.

Opouští tak dosavadní základnu v Opletalově ulici, která už kapacitně nevyhovuje.

"Kancelář v Loretánské ulici povede předseda SPOZ Zdeněk Štengl, svá místa zde budou mít i místopředsedové strany, vedoucí kanceláře, analytici a účetní", vysvětlil místopředseda strany pro organizaci Vladimír Kruliš.

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI by podle posledních průzkumů atakovala sedmiprocentní hranici. Hravě by tak dosáhla minima, potřebného pro vstup do Sněmovny. Že by návratem do vítězného sídla chtěli Zemanovci přivolat i vítězství v parlamentních volbách ale nikdo nechtěl potvrdit. "Jsme poměrně mladá strana, i když už máme za sebou výrazné politické úspěchy, včetně dosažení prezidentské mety. Nabízíme lidem slušnou a poctivou politiku, která už se z české kotliny vytratila. A věřím, že jednou volby opravdu vyhrajeme, ale v příštím roce to zřejmě ještě nebude ", s úsměvem uvedl předseda strany Zdeněk Štengl. Strana Práv Občanů ZEMANOVCI na sebe upozornila mimo úspěšné prezidentské volby například peticí za přímou volbu v roce 2011, kdy tým studentů projel celou Českou republiku a na základě více než 106 000 podpisů občanů byla přímá volba prezidenta uzákoněna.

Poslední tiskové zprávy

Proč SPO?

1. navrhujeme, aby bylo preferenční procento ve volbách do Poslanecké sněmovny dále sníženo z 5 na 3 %
  2. navrhujeme, aby ve volbách do Poslanecké sněmovny byl počet volebních okrsků zvýšen z dnešních 14 na 35